Camerabewaking IP en HD

Er zijn geen producten
Camerabewaking IP en HD

Met onze kwalitatief hoogwaardige netwerk bewakingscamera's in hoge resolutie Full HD  is het mogelijk om locaties op afstand te monitoren bijvoorbeeld uw winkel, magazijn of woonhuis etc. U sluit de camera aan op uw internet via een router of switch en vervolgens kunt u thuis of waar ter wereld overal de camera beelden live bekijken, gewoon via een web-browser! Natuurlijk beveiligd met uw eigen login gegevens. Het aansluiten van een...

Met onze kwalitatief hoogwaardige netwerk bewakingscamera's in hoge resolutie Full HD  is het mogelijk om locaties op afstand te monitoren bijvoorbeeld uw winkel, magazijn of woonhuis etc. U sluit de camera aan op uw internet via een router of switch en vervolgens kunt u thuis of waar ter wereld overal de camera beelden live bekijken, gewoon via een web-browser! Natuurlijk beveiligd met uw eigen login gegevens. Het aansluiten van een netwerk camera gaat via een gewone UTP kabel en is hetzelfde als het aansluiten van een computer op het netwerk.

  HD en Full HD Camerabewaking

Opname van de beelden kan op een locale computer of server, echter raden wij aan om een apparte recorder / NAS te gebruiken voor opslag.

Meer